Als jij mij bent (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lisa Renee Jones

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sara McMillan is gefascineerd door de duistere fantasie├źn uit de dagboeken die ze heeft ontdekt. Ze vereenzelvigt zichzelf steeds meer met de dagboekschrijfster Rebecca en ze is ervan overtuigd dat er iets gruwelijks heeft plaatsgevonden.In de armen van de knappe, gekwelde kunstenaar Chris zoekt Sara naar antwoorden over Rebecca en ontdekt ze kanten van zichzelf die ze eerder nog niet kende. Chris dwingt Sara na te denken over haar leven om erachter te komen wat ze echt wil, nadat zijn donkere verlangens haar tot het uiterste hebben gedreven. Haar baas Mark biedt haar de ruimte om die donkere verlangens verder te onderzoeken. Kan ze Mark en Chris eigenlijk wel vertrouwen in haar zoektocht naar de antwoorden en verlangens van Rebecca?Als jij mij bent is het meeslepende vervolg op internationale megabestseller Als ik jou was. De steamy Inside out-serie bestaat uit drie delen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Renee Jones
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021490847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2016243 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Sara McMillan is gefascineerd door de duistere fantasie├źn uit de dagboeken die ze heeft ontdekt. Ze vereenzelvigt zichzelf steeds meer met de dagboekschrijfster Rebecca en ze is ervan overtuigd dat er iets gruwelijks heeft plaatsgevonden.

In de armen van de knappe, gekwelde kunstenaar Chris zoekt Sara naar antwoorden over Rebecca en ontdekt ze kanten van zichzelf die ze eerder nog niet kende. Chris dwingt Sara na te denken over haar leven om erachter te komen wat ze echt wil, nadat zijn donkere verlangens haar tot het uiterste hebben gedreven. Haar baas Mark biedt haar de ruimte om die donkere verlangens verder te onderzoeken. Kan ze Mark en Chris eigenlijk wel vertrouwen in haar zoektocht naar de antwoorden en verlangens van Rebecca?

Als jij mij bent is het meeslepende vervolg op internationale megabestseller Als ik jou was. De steamy Inside out-serie bestaat uit drie delen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Renee Jones
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021490847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2016243 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271