Als je toch honderd wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn (e-Book)

Lessen voor een lang en plezier leven

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rhee Kun Hoo

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over doorzetten, vergeving, spijt, simpel leven en de kracht van doodgewoon geluk. Als je toch 100 wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn is de Koreaanse bestseller van dr. Rhee Kun Hoo. De gepensioneerde psychiater vertelt over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk. Zijn eigen leven is een onuitputtelijke bron van opmerkelijke ervaringen die hij als psychiater, humanist, activist, oorlogoverlevende, echtgenoot, vader en grootvader heeft meegemaakt en zijn verhalen bieden troost. Rhee’s wijsheid en inzichten in wat een goed leven behelst zal bij iedereen een snaar raken, van overspannen millenials tot overpeinzende pensionado’s.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rhee Kun Hoo
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044936537
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
9492163 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Over doorzetten, vergeving, spijt, simpel leven en de kracht van doodgewoon geluk.

Als je toch 100 wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn is de Koreaanse bestseller van dr. Rhee Kun Hoo. De gepensioneerde psychiater vertelt over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Zijn eigen leven is een onuitputtelijke bron van opmerkelijke ervaringen die hij als psychiater, humanist, activist, oorlogoverlevende, echtgenoot, vader en grootvader heeft meegemaakt en zijn verhalen bieden troost. Rhee’s wijsheid en inzichten in wat een goed leven behelst zal bij iedereen een snaar raken, van overspannen millenials tot overpeinzende pensionado’s.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rhee Kun Hoo
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044936537
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
9492163 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224