Als je moest kiezen (e-Book)

1 single, 2 homo's, 17 spuitjes en een baby

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nina de la Croix

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles is maakbaar in het leven, of toch niet?   Het dappere, ontwapende en humoristische verhaal van cabaretière, actrice en schrijfster Nina de la Croix over haar keuze om een kindje te krijgen met twee homo's, de gebeurtenissen tijdens die zwangerschap en de ervaringen na de geboorte.Ze vertelt een verhaal waarin liefde en angst elkaar afwisselen en schrijft met humor, die de gebeurtenissen pijnlijk helder aan je openbaart. Het verhaal, gebaseerd op haar eigen leven, sluit perfect aan bij de keuzen die jonge vrouwen in deze tijd kunnen maken.   Nina de la Croix (1981) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze woont in Amsterdam en is moeder van Ko. De vaders van Ko zijn acteurs Rick Paul van Mulligen en René van Bakel. Nina schreef wekelijks een column op Lindanieuws.nl, die door tienduizenden mensen werd gelezen. In 2012 deed ze mee aan het Net5-programma Samen Single. En nu komt alles goed is haar debuut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nina de la Croix
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344918
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
644924 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

Alles is maakbaar in het leven, of toch niet?

 

Het dappere, ontwapende en humoristische verhaal van cabaretière, actrice en schrijfster Nina de la Croix over haar keuze om een kindje te krijgen met twee homo's, de gebeurtenissen tijdens die zwangerschap en de ervaringen na de geboorte.
Ze vertelt een verhaal waarin liefde en angst elkaar afwisselen en schrijft met humor, die de gebeurtenissen pijnlijk helder aan je openbaart. Het verhaal, gebaseerd op haar eigen leven, sluit perfect aan bij de keuzen die jonge vrouwen in deze tijd kunnen maken.

 

Nina de la Croix (1981) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze woont in Amsterdam en is moeder van Ko. De vaders van Ko zijn acteurs Rick Paul van Mulligen en René van Bakel. Nina schreef wekelijks een column op Lindanieuws.nl, die door tienduizenden mensen werd gelezen. In 2012 deed ze mee aan het Net5-programma Samen Single. En nu komt alles goed is haar debuut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nina de la Croix
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344918
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
644924 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145