Als je lievelingsdier sterft (e-Book)

rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Petra Nelstein

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal gevolgd door raad-gevingen. In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennis-maken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken. Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Nelstein
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020210927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
954113 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal gevolgd door raad-gevingen.

In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennis-maken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken. Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Nelstein
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020210927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
954113 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132