Als de ochtend gloort (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Catherine Cookson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het personeel.   Wanneer vader Steel plotseling overlijdt en het testament wordt voorgelezen, schudt het huis op zijn grondvesten. Beatrice erft niet alleen Dennenlust, maar tevens de enorme speelschulden die vader heeft gemaakt...   Hoe de vier jonge vrouwen het hoofd boven water weten te houden, de problemen trachten te overwinnen en welke rol de nieuwe, jonge huisarts in hun leven gaat spelen, is het ontroerende thema van deze prachtige roman van Catherine Cookson.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234194
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
696620 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Beschrijving

Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het personeel.

 

Wanneer vader Steel plotseling overlijdt en het testament wordt voorgelezen, schudt het huis op zijn grondvesten. Beatrice erft niet alleen Dennenlust, maar tevens de enorme speelschulden die vader heeft gemaakt...

 

Hoe de vier jonge vrouwen het hoofd boven water weten te houden, de problemen trachten te overwinnen en welke rol de nieuwe, jonge huisarts in hun leven gaat spelen, is het ontroerende thema van deze prachtige roman van Catherine Cookson.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234194
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
696620 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285