Alptraum (e-Book)

Stanley's laatste gems

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Koos van Zomeren

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Alptraum reconstrueert Van Zomeren behoedzaam de gebeurtenissen die leidden tot de dood van borderterriër Stanley. Bijna veertien jaar was deze de vaste sidekick van de schrijver, eigenlijk bij alles wat hij deed, maar natuurlijk vooral op zijn wandelingen, met de voortdurend terugkerende bergwandelingen als hoogtepunten. Er gaat van dit decor altijd dreiging uit, wat niet wil zeggen dat die dreiging steeds serieus genomen wordt. ‘Als je dan op deze manier je hond verliest, is de gedachte moeilijk te vermijden dat er je iets betaald wordt gezet. Net of je het hebt uitgelokt.’ Wat aanvankelijk ervaren wordt als een rollercoaster van nachtmerrieachtig opwellende herinneringen stolt langzaam in een vorm: dit boek – een regelrechte opvolger van het veelgelezen en -geprezen Het complete Rekelboek (2002).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koos van Zomeren
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507387
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
997952 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

In Alptraum reconstrueert Van Zomeren behoedzaam de gebeurtenissen die leidden tot de dood van borderterriër Stanley. Bijna veertien jaar was deze de vaste sidekick van de schrijver, eigenlijk bij alles wat hij deed, maar natuurlijk vooral op zijn wandelingen, met de voortdurend terugkerende bergwandelingen als hoogtepunten. Er gaat van dit decor altijd dreiging uit, wat niet wil zeggen dat die dreiging steeds serieus genomen wordt. ‘Als je dan op deze manier je hond verliest, is de gedachte moeilijk te vermijden dat er je iets betaald wordt gezet. Net of je het hebt uitgelokt.’
Wat aanvankelijk ervaren wordt als een rollercoaster van nachtmerrieachtig opwellende herinneringen stolt langzaam in een vorm: dit boek – een regelrechte opvolger van het veelgelezen en -geprezen Het complete Rekelboek (2002).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koos van Zomeren
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507387
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
997952 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156