Alles kantelt (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Lieske

EPUB met digitaal watermerk | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie zou zichzelf niet nog eens willen ontmoeten als klein kind? Anton, vijfendertig jaar, komt op een dag zichzelf als jongen tegen op straat. De kleine jongen blijkt in de ban van Rosemarie, het Duitse meisje dat begin jaren vijftig in hun gezin werd geplaatst. Maar Anton, wiens grote liefde onlangs verongelukt is, herinnert zich Rosemarie niet meer zo goed. Zijn herinneringen stemmen nauwelijks overeen met de gebeurtenissen die de kleine jongen nog maar net achter de rug heeft. Is hij dan zo veel vergeten? In deze persoonlijke en ontroerende roman neemt Tomas Lieske ons mee op reis met de jongen, die vol is van wat hij meemaakt, en de man, die weet wat de jongen nog te wachten staat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021439204
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
731761 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wie zou zichzelf niet nog eens willen ontmoeten als klein kind? Anton, vijfendertig jaar, komt op een dag zichzelf als jongen tegen op straat. De kleine jongen blijkt in de ban van Rosemarie, het Duitse meisje dat begin jaren vijftig in hun gezin werd geplaatst. Maar Anton, wiens grote liefde onlangs verongelukt is, herinnert zich Rosemarie niet meer zo goed. Zijn herinneringen stemmen nauwelijks overeen met de gebeurtenissen die de kleine jongen nog maar net achter de rug heeft. Is hij dan zo veel vergeten?

In deze persoonlijke en ontroerende roman neemt Tomas Lieske ons mee op reis met de jongen, die vol is van wat hij meemaakt, en de man, die weet wat de jongen nog te wachten staat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Lieske
Uitgever
Querido
ISBN
9789021439204
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
731761 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig