Allereerst niet schaden

verhalen van een hersenchirurg

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henry Marsh

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Henry Marsh, een van de meest vooraanstaande Britse neurochirurgen, laat zien wat het betekent om voor God te spelen in kwesties van leven of dood. Hij gunt ons een zeldzame blik op het intense drama van de operatiekamer, de complexiteit van de hersenen en het botte instrument dat het mes van de chirurg daarbij vergeleken is.Dit boek gaat over de pijnlijke dilemma's rond elke hersenoperatie - voor de patiënt, de familie en de chirurg. 'Allereerst niet schaden' is ook een persoonlijk verslag van een ontdekkingstocht naar de feilbaarheid van de arts, de grenzen van de geneeskunde en de universele behoefte aan hoop als we geconfronteerd worden met de moeilijkste besluiten in het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henry Marsh
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046816905
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Henry Marsh, een van de meest vooraanstaande Britse neurochirurgen, laat zien wat het betekent om voor God te spelen in kwesties van leven of dood. Hij gunt ons een zeldzame blik op het intense drama van de operatiekamer, de complexiteit van de hersenen en het botte instrument dat het mes van de chirurg daarbij vergeleken is.
Dit boek gaat over de pijnlijke dilemma's rond elke hersenoperatie - voor de patiënt, de familie en de chirurg. 'Allereerst niet schaden' is ook een persoonlijk verslag van een ontdekkingstocht naar de feilbaarheid van de arts, de grenzen van de geneeskunde en de universele behoefte aan hoop als we geconfronteerd worden met de moeilijkste besluiten in het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henry Marsh
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046816905
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288