Alle eilanden (e-Book)

de mooiste eilandverhalen van Boudewijn Buch

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Boudewijn Büch

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`Mij krijg je met geen stok naar een eiland, verklaarde Boudewijn Büch in 1981. Eilanden waren er volgens hem niet om op rond te lopen, maar om naar te verlangen. Hij was een boekenkastreiziger, die vol passie las over verafgelegen, verdwenen of verzonnen eilanden, om daar vervolgens tientallen columns, artikelen en boeken over te schrijven. In zijn verhalen gaat hij niet op zoek naar witte stranden en wuivende palmbomen, maar naar het eenzame eilandgevoel en naar de laatste overblijfselen van de dodo. Hij beschrijft zijn verwoede pogingen om op het minuscule Filfla te komen en doorkruist Fiji op zoek naar een vroeg gestorven prinses. Eva Rovers bracht de mooiste en meest typerende eilandverhalen van Boudewijn Büch samen. De reis naar deze eilanden voert van de Kanaaleilanden tot de Pacific en van de Zuidpool via de Indische Oceaan weer terug naar Europa. Rond de wereld in 160 eilanden is een boek over (reis)dromen die werkelijkheid worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Boudewijn Büch
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029588089
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1730161 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
401

Beschrijving

`Mij krijg je met geen stok naar een eiland, verklaarde Boudewijn Büch in 1981. Eilanden waren er volgens hem niet om op rond te lopen, maar om naar te verlangen. Hij was een boekenkastreiziger, die vol passie las over verafgelegen, verdwenen of verzonnen eilanden, om daar vervolgens tientallen columns, artikelen en boeken over te schrijven. In zijn verhalen gaat hij niet op zoek naar witte stranden en wuivende palmbomen, maar naar het eenzame eilandgevoel en naar de laatste overblijfselen van de dodo. Hij beschrijft zijn verwoede pogingen om op het minuscule Filfla te komen en doorkruist Fiji op zoek naar een vroeg gestorven prinses.
Eva Rovers bracht de mooiste en meest typerende eilandverhalen van Boudewijn Büch samen. De reis naar deze eilanden voert van de Kanaaleilanden tot de Pacific en van de Zuidpool via de Indische Oceaan weer terug naar Europa. Rond de wereld in 160 eilanden is een boek over (reis)dromen die werkelijkheid worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Boudewijn Büch
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029588089
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1730161 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
401