All-day breakfast (e-Book)

het allerlekkerste ontbijt- en brunchboek

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Denise Kortlever

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het állerlekkerste ontbijt- en brunchboekAll-day breakfast is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Voor de ontbijter-zonder-tijd zijn er snelle shakes en meeneemontbijtjes om de dag energiek te beginnen. Serveer een romantisch ontbijt op bed met verleidelijke wentelteefjes. Verdrijf je ergste kater met een flinke stapel pancakes of start je dag gezond met verrukkelijke porridge met kokosmelk en amandelen. In het weekend geniet je met familie of vrienden van een uitgebreide brunch vol originele variaties op ontbijtklassiekers en nieuwe favorieten. Tijdens haar trendreizen zag culinair journalist Denise Kortlever de populariteit van ontbijt en brunch snel toenemen. Ook in Nederland is het ontbijt in opkomst: de nieuwe ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond. Zelfs van ’s avonds laat ontbijten kijkt niemand meer op. All-day breakfast dus!• Met een uitgebreid overzicht voor de fijnste ontbijt- en brunchadressen over de hele wereld• Prachtige foodfotografie en eigentijds design‘Denise Kortlever is een multitalent’Food Inspiration magazine‘Het water loopt ons in de mond bij het zien van de foto’s’LINDA.‘Desperate for the apple beignets with cinnamon and cardamom sugar. So gorgeous!’Nigella Lawson

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Denise Kortlever
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355440
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
57922346 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
67

Beschrijving

Het állerlekkerste ontbijt- en brunchboek

All-day breakfast is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die Denise Kortlever over de hele wereld proefde.

Voor de ontbijter-zonder-tijd zijn er snelle shakes en meeneemontbijtjes om de dag energiek te beginnen. Serveer een romantisch ontbijt op bed met verleidelijke wentelteefjes. Verdrijf je ergste kater met een flinke stapel pancakes of start je dag gezond met verrukkelijke porridge met kokosmelk en amandelen. In het weekend geniet je met familie of vrienden van een uitgebreide brunch vol originele variaties op ontbijtklassiekers en nieuwe favorieten.

Tijdens haar trendreizen zag culinair journalist Denise Kortlever de populariteit van ontbijt en brunch snel toenemen. Ook in Nederland is het ontbijt in opkomst: de nieuwe ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond. Zelfs van ’s avonds laat ontbijten kijkt niemand meer op. All-day breakfast dus!

• Met een uitgebreid overzicht voor de fijnste ontbijt- en brunchadressen over de hele wereld
• Prachtige foodfotografie en eigentijds design

‘Denise Kortlever is een multitalent’
Food Inspiration magazine

‘Het water loopt ons in de mond bij het zien van de foto’s’
LINDA.

‘Desperate for the apple beignets with cinnamon and cardamom sugar. So gorgeous!’
Nigella Lawson

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Denise Kortlever
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355440
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
57922346 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
67