AI, de hype voorbij (e-Book)

Alles waar we om geven beter maken

Prijs € 26,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jackie Janssen

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

AI, de hype voorbij verkent de automatiseringsmogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Dit boek gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto's, gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms, en diagnose-tools in de gezondheidszorg. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat, en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een uitgebreide gids voor iedereen die de impact van AI in hun organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jackie Janssen
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401402934
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
3964145 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

AI, de hype voorbij verkent de automatiseringsmogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Dit boek gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto's, gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms, en diagnose-tools in de gezondheidszorg.

Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat, en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een uitgebreide gids voor iedereen die de impact van AI in hun organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jackie Janssen
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401402934
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
3964145 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184