Agile

Een mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring

Prijs € 39,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rini van Solingen

Hardback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Agile is daardoor in veel organisaties al de standaard werkwijze, zowel in teams als in de gehele organisatie. Je kunt agile vergelijken met fitheid: als team, afdeling of organisatie zo fit zijn dat je met alle omstandigheden kunt omgaan. Snel, vlug en wendbaar kunnen reageren op alles wat er op je pad komt. En laat dat nu net een heel belangrijke vaardigheid zijn in een tijd van digitalisering, disruptie en vliegensvlugge veranderingen. In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en praktijkervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen. Deze derde editie bevat de laatste stand van zaken met nieuwe hoofdstukken over bijvoorbeeld agile werken op grote schaal, agile portfoliomanagement, en waardesturing door product owners.   Rini van Solingen is spreker en auteur over snelheid en wendbaarheid. Hij is deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Delft en CTO bij Prowareness.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rini van Solingen
Uitgever
Boom
ISBN
9789024458028
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Agile is daardoor in veel organisaties al de standaard werkwijze, zowel in teams als in de gehele organisatie. Je kunt agile vergelijken met fitheid: als team, afdeling of organisatie zo fit zijn dat je met alle omstandigheden kunt omgaan. Snel, vlug en wendbaar kunnen reageren op alles wat er op je pad komt. En laat dat nu net een heel belangrijke vaardigheid zijn in een tijd van digitalisering, disruptie en vliegensvlugge veranderingen.

In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en praktijkervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen. Deze derde editie bevat de laatste stand van zaken met nieuwe hoofdstukken over bijvoorbeeld agile werken op grote schaal, agile portfoliomanagement, en waardesturing door product owners.

 

Rini van Solingen is spreker en auteur over snelheid en wendbaarheid. Hij is deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Delft en CTO bij Prowareness.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rini van Solingen
Uitgever
Boom
ISBN
9789024458028
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240