After 2: Je kan niet leven zonder hem (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anna Todd

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het grote succes van After, nu ook After 2: Je kan niet leven zonder hem in filmeditieTessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen… behalve Tessa.Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als ze hoort dat hun liefde destijds begon als een weddenschap, slaat dat in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa ondanks zijn boze buitenkant verliefd werd, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon loslaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige kussen.Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?In de pers‘Fifty Shades of Grey was een bom  in de boekenwereld, nu is er After.’ Glamour

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Todd
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402315127
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
648392 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
603

Beschrijving

Na het grote succes van After, nu ook After 2: Je kan niet leven zonder hem in filmeditie

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen… behalve Tessa.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als ze hoort dat hun liefde destijds begon als een weddenschap, slaat dat in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa ondanks zijn boze buitenkant verliefd werd, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon loslaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige kussen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?


In de pers
Fifty Shades of Grey was een bom  in de boekenwereld, nu is er After.’ Glamour

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Todd
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402315127
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
648392 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
603