Affaire in de lift / Gestrikt door de prins (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Andrea Laurence, Jennifer Lewis

EPUB met digitaal watermerk | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Affaire in de lift Deze schijnverloving voelt steeds echter! Mediamagnaat Liam Crowe wordt bedreigd - door zijn eigen tante! Als hij niet binnen een jaar trouwt, verkoopt ze haar aandelen aan de vijand. Dus vraagt hij zijn nieuwe manager, de temperamentvolle Francesca, zijn verloofde te spelen tot hij zijn tante kan uitkopen. Alleen om het bedrijf te redden stemt Francesca toe. Niet om vervolgens voor haar sexy baas te vallen! Gestrikt door de prins Hun romance is opwindend, maar strikt verboden... Als bekend wordt dat Ariella de geheime dochter is van de Amerikaanse president, is ze opeens een beroemdheid. Maar de pers laat haar pas écht niet meer met rust wanneer ze als een blok voor de knappe Britse prins Simon valt. Helaas is het koningshuis niet zo gecharmeerd van een door schandalen omgeven Amerikaanse. Zal Simon alles wat hem lief is op het spel willen zetten voor haar? Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Laurence, Jennifer Lewis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402550979
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
975531 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Affaire in de lift
 
Deze schijnverloving voelt steeds echter!
 
Mediamagnaat Liam Crowe wordt bedreigd - door zijn eigen tante! Als hij niet binnen een jaar trouwt, verkoopt ze haar aandelen aan de vijand. Dus vraagt hij zijn nieuwe manager, de temperamentvolle Francesca, zijn verloofde te spelen tot hij zijn tante kan uitkopen. Alleen om het bedrijf te redden stemt Francesca toe. Niet om vervolgens voor haar sexy baas te vallen!
 
Gestrikt door de prins
 
Hun romance is opwindend, maar strikt verboden...
 
Als bekend wordt dat Ariella de geheime dochter is van de Amerikaanse president, is ze opeens een beroemdheid. Maar de pers laat haar pas écht niet meer met rust wanneer ze als een blok voor de knappe Britse prins Simon valt. Helaas is het koningshuis niet zo gecharmeerd van een door schandalen omgeven Amerikaanse. Zal Simon alles wat hem lief is op het spel willen zetten voor haar?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Laurence, Jennifer Lewis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402550979
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
975531 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249