Abnormaal goed (e-Book)

Vind je talent via je afwijking

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Peter Ampe, Emily Rammant

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen. Je kunt uren aan een stuk geconcentreerd werken. Veel mensen bevinden zich, meestal zonder het zelf te beseffen, ergens op het spectrum van een neurodiverse afwijking. Ze hebben het gevoel net iets anders te zijn dan wat als 'normaal' wordt gezien. Maar waarom zou 'abnormaal' niet 'abnormaal goed' kunnen zijn? Dit boek focust bewust niet op de vele val kuilen van neurodiverse aandoeningen als ADHD, ASS, dyslexie of OCD. Wel tonen de auteurs dat mensen op het spectrum vaak heel bijzondere talenten hebben. Aan de hand van herkenbare verhalen en praktische tips helpen ze de lezer om hun eigen unieke talenten te ontdekken, om zo gerichtere keuzes te maken in hun leven en werk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Ampe, Emily Rammant
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401485883
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
1828506 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen. Je kunt uren aan een stuk geconcentreerd werken.

Veel mensen bevinden zich, meestal zonder het zelf te beseffen, ergens op het spectrum van een neurodiverse afwijking. Ze hebben het gevoel net iets anders te zijn dan wat als 'normaal' wordt gezien. Maar waarom zou 'abnormaal' niet 'abnormaal goed' kunnen zijn?

Dit boek focust bewust niet op de vele val kuilen van neurodiverse aandoeningen als ADHD, ASS, dyslexie of OCD. Wel tonen de auteurs dat mensen op het spectrum vaak heel bijzondere talenten hebben. Aan de hand van herkenbare verhalen en praktische tips helpen ze de lezer om hun eigen unieke talenten te ontdekken, om zo gerichtere keuzes te maken in hun leven en werk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Ampe, Emily Rammant
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401485883
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
1828506 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224