Aan Chesil Beach (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ian McEwan

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan Chesil Beach speelt zich af aan het begin van de jaren zestig in Dorset. Het is onder meer de tijd van Kennedy, van de Berlijnse Muur en de ban-de-bombeweging.Het jonge echtpaar Florence Ponting en Edward Mayhew probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring van hun verleden. Ze struikelen echter over verzwegen misverstanden en angsten die de rest van hun leven zullen gaan bepalen.Deze ontroerende roman van Ian McEwan toont hoe een levensloop in een oogwenk een andere wending kan nemen - door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat ongezegd blijft.Ontzagwekkend literair meesterschap. de VolkskrantBeste Britse auteur van zijn generatie. De MorgenZaterdag is zonder enig beding het boek waarmee Ian McEwan de rest van zijn toch al niet geringe oeuvre overtreft. Vrij NederlandWeinig auteurs formuleren zo raak, zo zeldzaam precies. Verbluffend. NRC Handelsblad

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ian McEwan
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699262
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
190308 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aan Chesil Beach speelt zich af aan het begin van de jaren zestig in Dorset. Het is onder meer de tijd van Kennedy, van de Berlijnse Muur en de ban-de-bombeweging.
Het jonge echtpaar Florence Ponting en Edward Mayhew probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring van hun verleden. Ze struikelen echter over verzwegen misverstanden en angsten die de rest van hun leven zullen gaan bepalen.
Deze ontroerende roman van Ian McEwan toont hoe een levensloop in een oogwenk een andere wending kan nemen - door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat ongezegd blijft.
Ontzagwekkend literair meesterschap. de Volkskrant
Beste Britse auteur van zijn generatie. De Morgen
Zaterdag is zonder enig beding het boek waarmee Ian McEwan de rest van zijn toch al niet geringe oeuvre overtreft. Vrij Nederland
Weinig auteurs formuleren zo raak, zo zeldzaam precies. Verbluffend. NRC Handelsblad

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ian McEwan
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699262
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
190308 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig