92 vragen die je nooit meer moet googelen (e-Book)

92 vragen om nooit meer te googelen

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hannes van Lier

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Ken jij het verschil tussen bakboord en stuurboord? Is een majoor hoger in rang dan een kapitein? En die lagen van de atmosfeer, hoe zit dat ook alweer? Weet je het antwoord op bovenstaande vragen niet meer, dan is het in deze huidige smartphone-tijden heel gemakkelijk om dat snel even op te zoeken. Maar deze alomtegenwoordigheid van het internet heeft ons brein lui gemaakt. Want waarom zouden we nog dingen onthouden als we alles snel kunnen opzoeken? Dat was in elk geval het uitgangspunt van Hannes van Lier om met zichzelf de uitdaging aan te gaan en bij alles wat hij tegenkwam actief de vragen te stellen: 'begrijp ik dit?', 'kan ik dat uitleggen?' of 'hoor ik dit niet te weten?'. Hij maakte een overzicht van allerlei leuke weetjes die je als volwassene verwacht wordt te kennen, maar waarvan we soms schoorvoetend moeten toegeven dat we het niet meer weten of kunnen uitleggen. Een subjectieve gids van alles wat hij tegenkwam, maar o zo herkenbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hannes van Lier
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401480369
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
7190687 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Ken jij het verschil tussen bakboord en stuurboord? Is een majoor hoger in rang dan een kapitein? En die lagen van de atmosfeer, hoe zit dat ook alweer?

Weet je het antwoord op bovenstaande vragen niet meer, dan is het in deze huidige smartphone-tijden heel gemakkelijk om dat snel even op te zoeken. Maar deze alomtegenwoordigheid van het internet heeft ons brein lui gemaakt.
Want waarom zouden we nog dingen onthouden als we alles snel kunnen opzoeken?

Dat was in elk geval het uitgangspunt van Hannes van Lier om met zichzelf de uitdaging aan te gaan en bij alles wat hij tegenkwam actief de vragen te stellen: 'begrijp ik dit?', 'kan ik dat uitleggen?' of 'hoor ik dit niet te weten?'. Hij maakte een overzicht van allerlei leuke weetjes die je als volwassene verwacht wordt te kennen, maar waarvan we soms schoorvoetend moeten toegeven dat we het niet meer weten of kunnen uitleggen. Een subjectieve gids van alles wat hij tegenkwam, maar o zo herkenbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hannes van Lier
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401480369
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
7190687 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176