155 lifeskills

Leer van experts hoe je je inbox temt, een plant in leven houdt, nee zegt en nog veel meer

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Erin Zammett Ruddy

Paperback | Februari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We hebben allemaal momenten in ons leven waarin we ons ongeorganiseerd, onvoorbereid of gestrest voelen. Gelukkig zijn er gemakkelijke en bewezen manieren om dingen beter te doen. Of je nu advies nodig hebt over het beëindigen van een ruzie, het strijken van een overhemd of het onder controle houden van je inbox, Erin Zammett Ruddy heeft gesproken met experts zoals Rachael Ray, Dr. Oz en Arianna Huffington en heeft hun wijsheid samengevat in eenvoudig te volgen stappen voor alle eenvoudige en niet zo eenvoudige taken van het leven. 155 lifeskills biedt praktische strategieën om je leven te verbeteren. Het is de perfecte gids voor iedereen die de dag georganiseerder en efficiënter wil doorkomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erin Zammett Ruddy
Uitgever
Volt
ISBN
9789021423562
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

We hebben allemaal momenten in ons leven waarin we ons ongeorganiseerd, onvoorbereid of gestrest voelen. Gelukkig zijn er gemakkelijke en bewezen manieren om dingen beter te doen. Of je nu advies nodig hebt over het beëindigen van een ruzie, het strijken van een overhemd of het onder controle houden van je inbox, Erin Zammett Ruddy heeft gesproken met experts zoals Rachael Ray, Dr. Oz en Arianna Huffington en heeft hun wijsheid samengevat in eenvoudig te volgen stappen voor alle eenvoudige en niet zo eenvoudige taken van het leven.

155 lifeskills biedt praktische strategieën om je leven te verbeteren. Het is de perfecte gids voor iedereen die de dag georganiseerder en efficiënter wil doorkomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erin Zammett Ruddy
Uitgever
Volt
ISBN
9789021423562
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320