100 procent suikervrij voor diabetici (e-Book)

met overheerlijke suikervrije dagmenu's

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Carola van Bemmelen, Sharon Numan

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voedings- en leefstijladvies In 100 % suikervrij voor diabetici beschrijft Carola van Bemmelen hoe diabetes ontstaat, wat er in het lichaam van een diabeet gebeurt en welke rol voeding speelt bij het verminderen en voorkomen van diabetes. Ze geeft voeding- en leefstijladvies en laat zien dat suikerbewust leven niet alleen goed mogelijk is, maar dat het de manier is om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen en je gezondheid terug te winnen. Praktische handleiding Dit boek is een praktische handleiding voor iedereen die te kampen heeft met diabetes. Niet alleen zij die zelf de ziekte hebben of in het voorstadium van type 2 verkeren, maar ook voor wie er mee wordt geconfronteerd in zijn omgeving. Want dagelijks horen 249 Nederlanders dat ze de ziekte hebben en ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft het al zonder het te weten  Met recepten van Sharon Numan Met speciale internetondersteuning Sugar Addiction Coach Carola van Bemmelen begon in 2012 met een online Sugarchallenge en had binnen no time veel volgers en fans. Zij is voeding- en lifestylecoach en Trainer Hormoonfactor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen, Sharon Numan
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339914
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
11107741 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Voedings- en leefstijladvies

In 100 % suikervrij voor diabetici beschrijft Carola van Bemmelen hoe diabetes ontstaat, wat er in het lichaam van een diabeet gebeurt en welke rol voeding speelt bij het verminderen en voorkomen van diabetes. Ze geeft voeding- en leefstijladvies en laat zien dat suikerbewust leven niet alleen goed mogelijk is, maar dat het de manier is om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen en je gezondheid terug te winnen.

Praktische handleiding

Dit boek is een praktische handleiding voor iedereen die te kampen heeft met diabetes. Niet alleen zij die zelf de ziekte hebben of in het voorstadium van type 2 verkeren, maar ook voor wie er mee wordt geconfronteerd in zijn omgeving. Want dagelijks horen 249 Nederlanders dat ze de ziekte hebben en ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft het al zonder het te weten 

  • Met recepten van Sharon Numan
  • Met speciale internetondersteuning

Sugar Addiction Coach Carola van Bemmelen begon in 2012 met een online Sugarchallenge en had binnen no time veel volgers en fans. Zij is voeding- en lifestylecoach en Trainer Hormoonfactor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen, Sharon Numan
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339914
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
11107741 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192