100 procent suikervrij drinken (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Carola van Bemmelen, Sharon Numan

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Suikervrij drinken Ruim 30% van onze dagelijkse suikerconsumptie is afkomstig van frisdranken en andere zoete drankjes. Niet alleen in alcoholische versnaperingen, maar ook in dranken die te boek staan als gezond: vruchtensappen, zuiveldrankjes en ‘energie’-drankjes, zit veel meer suiker dan je verwacht. Carola van Bemmelen geeft in 100 % suikervrij drinken heldere tekst en uitleg over de (gevaren van) verschillende dranken en zorgt onmiddellijk voor een alternatief. In 100% suikervrij drinken staan meer dan 100 heerlijke en gemakkelijk te maken recepten van Sharon Numan. Het wordt met dit boek heel eenvoudig om zelf verrassende en suikervrije drankjes te serveren. Sugar Addiction Coach Carola van Bemmelen begon in 2012 met een online Sugarchallenge en had binnen no time veel volgers en fans. Zij is voeding- en lifestylecoach en Trainer Hormoonfactor.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen, Sharon Numan
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339891
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
12039876 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Suikervrij drinken

Ruim 30% van onze dagelijkse suikerconsumptie is afkomstig van frisdranken en andere zoete drankjes. Niet alleen in alcoholische versnaperingen, maar ook in dranken die te boek staan als gezond: vruchtensappen, zuiveldrankjes en ‘energie’-drankjes, zit veel meer suiker dan je verwacht. Carola van Bemmelen geeft in 100 % suikervrij drinken heldere tekst en uitleg over de (gevaren van) verschillende dranken en zorgt onmiddellijk voor een alternatief. In 100% suikervrij drinken staan meer dan 100 heerlijke en gemakkelijk te maken recepten van Sharon Numan. Het wordt met dit boek heel eenvoudig om zelf verrassende en suikervrije drankjes te serveren.

Sugar Addiction Coach Carola van Bemmelen begon in 2012 met een online Sugarchallenge en had binnen no time veel volgers en fans. Zij is voeding- en lifestylecoach en Trainer Hormoonfactor.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen, Sharon Numan
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339891
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
12039876 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126