100 lachspelen

voor kinderen van 4-15 jaar

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Paul Rooyackers, Hakim Traïdia

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Komische spelletjes en humoristische activiteiten voor meer vrolijkheid op school Kennismakingsspelen - humorspelen - geluidsgrappen - overdrijvingen - tekstgrappen - overacting - muzikale lachspelen - woordspelen Bij deze bundel lachspelletjes van de bekende auteurs Paul Rooyackers en Hakim Traïdia (van Sesamstraat!) gaat het natuurlijk niet om moppen tappen. Het zijn dynamische oefeningen en activiteiten waarin humor centraal staat, bedoeld voor alle basisschooldocenten, docenten Nederlands en drama, en begeleiders in het jeugdwerk. Ze zijn geschikt voor kinderen van 4 - 14 jaar. In dit boek zijn allerlei spelen opgenomen die zowel Hakim als Paul ontwikkeld en uitgeprobeerd hebben tijdens hun vele optredens voor en workshops met kinderen. Het lachen in deze spelletjes is een doel op zich, maar ook een vorm van ontlading en zal de sfeer in de groep enorm verbeteren. Kinderen lachen graag als ze daartoe de kans krijgen met spelletjes als 'hoe lach je het hardst', 'hoe lach je met zijn allen', 'hoe lach je als een walvis', 'hoe lachen dieren', 'hoe lach je in een film', 'hoe lacht publiek op commando' enz. enz. Het is bekend dat leerprocessen waarbij gelachen wordt beter beklijven, dus probeer ook eens zo'n lachspel in het lesprogramma te verwerken. De spelletjes zijn ideaal voor onderbrekingen van het lesprogramma, maar ook om als een zelfstandige les gebruikt te worden. Paul Rooyackers is spelpedagoog met een langdurige ervaring in het onderwijs en jeugdwerk. Hij schreef talrijke boeken over dans, drama en taalexpressie. Hakim Traïdia is bekend van Sesamstraat en van talloze optredens in binnen- en buitenland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Rooyackers, Hakim Traïdia
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400797
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Komische spelletjes en humoristische activiteiten voor meer vrolijkheid op school

Kennismakingsspelen - humorspelen - geluidsgrappen - overdrijvingen - tekstgrappen - overacting - muzikale lachspelen - woordspelen

Bij deze bundel lachspelletjes van de bekende auteurs Paul Rooyackers en Hakim Traïdia (van Sesamstraat!) gaat het natuurlijk niet om moppen tappen. Het zijn dynamische oefeningen en activiteiten waarin humor centraal staat, bedoeld voor alle basisschooldocenten, docenten Nederlands en drama, en begeleiders in het jeugdwerk. Ze zijn geschikt voor kinderen van 4 - 14 jaar.
In dit boek zijn allerlei spelen opgenomen die zowel Hakim als Paul ontwikkeld en uitgeprobeerd hebben tijdens hun vele optredens voor en workshops met kinderen. Het lachen in deze spelletjes is een doel op zich, maar ook een vorm van ontlading en zal de sfeer in de groep enorm verbeteren. Kinderen lachen graag als ze daartoe de kans krijgen met spelletjes als 'hoe lach je het hardst', 'hoe lach je met zijn allen', 'hoe lach je als een walvis', 'hoe lachen dieren', 'hoe lach je in een film', 'hoe lacht publiek op commando' enz. enz.
Het is bekend dat leerprocessen waarbij gelachen wordt beter beklijven, dus probeer ook eens zo'n lachspel in het lesprogramma te verwerken. De spelletjes zijn ideaal voor onderbrekingen van het lesprogramma, maar ook om als een zelfstandige les gebruikt te worden.

Paul Rooyackers is spelpedagoog met een langdurige ervaring in het onderwijs en jeugdwerk. Hij schreef talrijke boeken over dans, drama en taalexpressie.
Hakim Traïdia is bekend van Sesamstraat en van talloze optredens in binnen- en buitenland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Rooyackers, Hakim Traïdia
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400797
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120