100 Gelukkige dagen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Fausto Brizzi

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had? Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu? Lucio besluit om ondanks alles gelukkig te zijn. Om zijn kinderen mooie herinneringen te kunnen geven, en de goede kanten van het leven te vieren. Maar kan hij wel betekenis geven aan het laatste stuk van zijn leven zonder zijn echte liefde, Paola? 100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven! Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer en maakte diverse bittersweet romantische comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen - een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm. ‘In de stijl van Nick Hornby, met veel anekdotes en plezierige uitweidingen.’ La Repubblica ‘Superboek. Dit zou zomaar eens de zomerhit van 2015 kunnen worden!’ Wim Krings, Boekhandel Krings, ex-boekenpanellid DWDD

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fausto Brizzi
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810324
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1724759 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had?

Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed.
Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu?
Lucio besluit om ondanks alles gelukkig te zijn. Om zijn kinderen mooie herinneringen te kunnen geven, en de goede kanten van het leven te vieren. Maar kan hij wel betekenis geven aan het laatste stuk van zijn leven zonder zijn echte liefde, Paola?

100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven!

Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer en maakte diverse bittersweet romantische comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen - een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

‘In de stijl van Nick Hornby, met veel anekdotes en plezierige uitweidingen.’ La Repubblica

‘Superboek. Dit zou zomaar eens de zomerhit van 2015 kunnen worden!’ Wim Krings, Boekhandel Krings, ex-boekenpanellid DWDD

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fausto Brizzi
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810324
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
1724759 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250