De regels van de liefde / Weerzien vol verrassingen (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

JC Harroway, Tina Beckett

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De regels van de liefdeOp deze situatie is niet één van haar regels van toepassing…Arts en alleenstaand moeder Kat is dol op regels. Wanneer haar nieuwe collega Nash naar haar smaak te nonchalant is, spreekt ze hem daar dan ook meteen op aan. Ze zet zich schrap voor een conflict, maar Nash blijkt aardig en charmant te zijn. Als ze er vervolgens achter komt dat hij alleenstaand vader is én hun dochters vriendinnen worden, lijken al haar regeltjes opeens een stuk minder interessant!Weerzien vol verrassingenHij is niet alleen haar baas, maar ook de vader van haar kind…Serena vierde het afronden van haar opleiding tot verpleegkundige met een vakantie én met een heerlijke nacht met een sexy vreemdeling! Hoewel dat laatste niet op het programma stond en bovendien niet zonder een lief klein gevolgje is gebleven, heeft ze er geen spijt van. Tot ze op haar eerste werkdag opeens oog in oog staat met haar vreemdeling. Hij heet Toby, is chirurg… en wordt haar nieuwe baas! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
JC Harroway, Tina Beckett
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402569872
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
1151409 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
251

Beschrijving

De regels van de liefde

Op deze situatie is niet één van haar regels van toepassing…

Arts en alleenstaand moeder Kat is dol op regels. Wanneer haar nieuwe collega Nash naar haar smaak te nonchalant is, spreekt ze hem daar dan ook meteen op aan. Ze zet zich schrap voor een conflict, maar Nash blijkt aardig en charmant te zijn. Als ze er vervolgens achter komt dat hij alleenstaand vader is én hun dochters vriendinnen worden, lijken al haar regeltjes opeens een stuk minder interessant!

Weerzien vol verrassingen

Hij is niet alleen haar baas, maar ook de vader van haar kind…

Serena vierde het afronden van haar opleiding tot verpleegkundige met een vakantie én met een heerlijke nacht met een sexy vreemdeling! Hoewel dat laatste niet op het programma stond en bovendien niet zonder een lief klein gevolgje is gebleven, heeft ze er geen spijt van. Tot ze op haar eerste werkdag opeens oog in oog staat met haar vreemdeling. Hij heet Toby, is chirurg… en wordt haar nieuwe baas!


 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
JC Harroway, Tina Beckett
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402569872
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
1151409 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
251